Ekampüs Temel İsg Eğitimi Hakkında Duyuru

EKampüs Temel İSG Eğitimi Hakkında Duyuru

• Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından staj yapacak öğrencilere yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, toplam 240 dakikalık online eğitim olarak planlanmıştır.
  • Öğrenciler eğitimlere ekampus.sakarya.edu.tr adresinden SABİS kullanıcı adı ve şifresi ile katılım sağlayabirler.
  • Sisteme kayıtlı olan öğrenciler bölümlerinin ilan ettikleri tarihlere kadar eğitimleri tamamlamalıdır.
  • Tüm ders içerikleri tamamlandıktan sonra öğrencilere 20 soruluk online sınav uygulanacaktır.
  • Sınav süresi 30 dakika dır.
  • Sınav geçme notu 50 olarak değerlendirilecektir.
  • Sınavdan başarısız olan öğrenciler için 2 sınav hakkı daha (Toplamda 3 sınav hakkı) verilecektir.
  • Sınav sonunda geçer not alan öğrencilere bağlı bulunduğu fakülte dekanlığı veya MYO müdürlüğü tarafından İSG katılım belgesi verilecektir.
  • Sistem konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayan öğrenci sistem üzerinde yer alan sorun bildir butonunu kullanarak sorunlarını bildirebilirler.
  • Uzaktan eğitim uygulama ve araştırma merkezinin katılım belgesi veya sertifika verme yetkisi bulunmamaktadır.