Beykoz Üniversitesi Uzaktan Eğitim ve Eğitim Teknolojileri Konferansı 2018

Beykoz Üniversitesinde uzaktan eğitim ve e-öğrenme konularında ilgili akademisyenleri, bilim insanlarını, sektör uzmanları, öğrencileri ve tüm ilgilileri bir araya getiren eğitim teknolojilerindeki yeni yaklaşımların kullanımını, eğitimini ve üretimini tüm boyutlarıyla tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla uluslararası boyutta düzenlenen “Uzaktan Eğitim ve Eğitim Teknolojileri Konferansı 2018” katılım sağladık.

Uzaktan Eğitim Sisteminde Kullanılan Araçlar: Sakarya Üniversitesi Örneği panelinde; UZEM Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Hamid Asım ÇÖKREN Sakarya Üniversitesi uzaktan eğitim içeriklerinin stüdyo yönetimi, platform yöneticimiz Öğr.Gör. Uğur ÖZBEK Sakarya Üniversitesi’ndeki uzaktan eğitim alt yapıları sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.