2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci Alımı Sonuçları

2016-2017 Eğitim Öğretim dönemi Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci Alımı Sonuçları açıklanmıştır.

Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci Alımı Sonuçlarına sayfanın sonunda bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Asil Listede yer alan tüm Kısmi Zamanlı öğrencilerin işe başlatılabilmesi için, öğrencilerin Ziraat Bankası’ndan kendi adlarına bir IBAN numarası çıktısı alarak SKS Daire Başkanlığına bizzat başvurmaları ve burada SGK Giriş kayıtlarının yapılarak “Sözleşme” imzalanması gerekmektedir.

Öğrenciler SKS Daire Başkanlığına gelmeden önce, internet ortamında (Google, chrome’dan) “http://www.skscalisma.sakarya.edu.tr/OgrKaydiGiris.aspx” adresine girerek, burada “Öğrenci Giriş” butonuna tıkladığında ekrana gelen “SKS-KISMİ ZAMANLI İŞE ALIM ÖN KAYIT FORMU”nu doldurdukları takdirde, Daire Başkanlığı KZÖ servisindeki işlemleri çok daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılabilecektir. Bu işlemleri tamamlamayan öğrencilerin bu tarihten önce işe girişleri yapılamaz ve herhangi bir ücret de ödenemez.

Yukarı açıklanan işlemlerini tamamlayan öğrenciler daha sonra Uzem'e gelerek görevlerine başlayabilirler.

Duyurulur.