Zorunlu İsg Eğitimi Kapsamında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Zorunlu İSG Eğitimi Kapsamında Staj Yapacak öğrencilerin Dikkatine

• Staj yapacak öğrencilere yönelik Uzaktan Eğitim Merkezi tarafından online verilen İSG Eğitimi, toplam 240 dakika olarak planlanmıştır.
  • Öğrenciler SABİS kullanıcı adı ve şifresi ile ekampus.sakarya.edu.tr adresinden sisteme katılım sağlayabirler.
  • Sisteme kayıtlı olan öğrenciler 26.05.2019 tarihine kadar eğitimleri tamamlamalıdır.
  • Tüm ders içerikleri tamamlandıktan sonra öğrencilere 20 soruluk online sınav uygulanacaktır. Sınav süresi 30 dakikadır.
  • Sınav sonunda geçer not alan öğrencilere bağlı bulunduğu fakülte dekanlığı veya MYO müdürlüğü tarafından İSG katılım belgesi verilecek.
  • Uzaktan eğitim uygulama ve araştırma merkezinin katılım belgesi veya sertifika verme yetkisi bulunmamaktadır.
  • Sınav geçme notu 50 olarak değerlendirilecektir.
  • Sınavdan başarısız olan öğrenciler için 2 sınav hakkı daha (Toplamda 3 sınav hakkı) verilecektir.
  • Sistem konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayan öğrenci sistem üzerinde yer alan sorun bildir butonunu kullanarak sorunlarını bildirebilirler.