Ana Sayfa
Duyurular
Kalp Hastaları Uzaktan Eğitim Portalı

Kalp Hastaları Uzaktan Eğitim Portalı

Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği'ninden taburcu olan hastalar,  kalp hastalığı ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında tüm bireylerde farkındalık oluşturmak için Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde Tıp Fakültesi öğretim üyeleri tarafından sunumları ve içerik çekimleri gerçekleştirilen "İlk Kalp Krizi Sonrası" eğitim modüllerine Kalp Hastaları Uzaktan Eğitim Portalı'ndan ulaşabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi web sayfasında bulunan Kalp Hastaları Uzaktan Eğitim Portalı linkinden de Kalp Hastaları Uzaktan Eğitim Portalına ulaşabilirsiniz.

Kalp Hastaları Uzaktan Eğitim Portalı

Sağlık Bakanlığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi: www.sakaryaeah.saglik.gov.tr

Duyurulur.

Bilgilendirme:

"Kalp hastaları eğitim platformunda bulunan eğitim içerikleri geçirdiğiniz kalp krizi sonrası sizleri (hasta bireyleri) bilgilendirmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile hazırlanmış bir eğitim projesidir. Eğitim platformunda yer alan bilgiler hiçbir zaman bir hekimin tedavisinin yerini alamaz. Eğitim platformunda bulunan bilgilerden yola çıkarak ilaç tedavisine başlanması ya da mevcut tedavinin değiştirilmesi kesinlikle tavsiye edilmez. Eğitim, taburculuk sonrası hekiminizin önerdiği tedavi sürecinize destek olmak ve sağlıklı yaşam davranışlarının sürdürülebilmesi için öneri ve tavsiyelerde bulunur. Sitede kanun içeriğine aykırı ilan ve reklam yapma kastı bulunmamaktadır."

Fotoğraflar