Üniversite Ortak Dersleri (e-Kampüs) ve Sauport Platformu Yaz Okulu Final Sınavları Hakkında

Üniversite Ortak Dersleri (E-Kampüs) ve Sauport Platformu Yaz Okulu Final Sınavları Hakkında

Üniversite Ortak Dersleri (E-Kampüs) Yaz Okulu Final Sınavları M4-M5-M6-M7-M8 ve Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi Binalarında 6 Ağustos 2016 saat 10:30'da tek oturumda gerçekleşecektir.

E-Kampüs platformunda bulunan dersler için  Yaz Okulu Final Sınav Yerleri E-Kampüs platformunda duyurulmuştur. E-Kampüs platformuna giriş yaptıktan sonra anasayfa da bulunan Final Sınav Yerleriniz başlığı altında sınav yerlerinizi öğrenebilirsiniz.

Sauport platformunda bulunan programlar için  Yaz Okulu Final Sınav Yerleri ise en yakın zamanda Sauport platformundan duyurulacaktır.

Bilgilerinize.