Kısmi Zamanlı Çalıştırılacak Öğrenci İlanı

Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’nde Kısmi Zamanlı çalıştırılacak öğrenci  başvuruları için aranan özellikler ve  gerekli evrakları sayfanın sonunda bulunan linklerden indirebilirsiniz.

Kısmi Zamanlı Çalışmak İsteyen Öğrencilerde Aranacak Genel Şartlar

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

2 - Aktif Öğrenci Olmak

3 - Öğrenci Disiplin Yönetmeliği uyarınca ceza almamış olmak

4 - Azami öğrencilik süresini doldurmamış olmak

5- Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri, Yabancı Uyruklu veya özel öğrenciler kısmi zamanlı olarak çalıştırılamaz

6- Ölüm aylığı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde bir gelire sahip olmamak

7- Lisans öğrencilerinin Ağırlık Genel Not Ortalaması en az "2.00", Yüksek Lisans öğrencilerinin en az "2.50"olması aranır.

Öğrencilerin gerekli tüm evrakları doldurarak En Geç 06 Ekim 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

09 Ekim 2017 Pazartesi Günü Saat 10:30'da Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezinde mülakat yapılacaktır.

Duyurulur

Ek 1 - Kısmi Zamanlı Duyuru

Ek 2 - Kısmi Zamanlı Başvuru Formu (1/2/3)

* Başvuru Formuna Not Durum Belgesi (Transkript) eklenmesi gerekmektedir.

Duyurulur.